Terug naar TV winkels

BCC

Bij BCC een tv kopen, de voordelen op een rijtje

Bezorgtijd: voor 17:30 uur besteld morgen in huis
Bezorgkosten: 25 euro
Betaalmogelijkheden: iDeal, Creditcard, Onder rembours, Later of in delen betalen.

BCC is een echte prijzenvechter. BCC verkooopt bijna elk merk tv voor de laagste prijs op internet. De prijs kunnen zij zeer laag houden doordat ze groot inkopen. Ook heeft BCC de nieuwste ontwikkelen op het gebied van televisies en doen zij altijd mee aan de grootste trends. BCC is een grote webwinkel waar je makkelijk de beste tv kan kopen en vergelijken.

BCC.nl is vernieuwd. De webwinkel is nog overzichtelijker en eenvoudig in gebruik. Daarnaast heeft BCC.nl maandelijks scherpe acties zoals BTW korting of gratis verzending. Hun slogan is “Every day Low Pricing, High Service” dit betekend dat zij altijd de goedkoopste zijn, als er ergens anders een actie is of een tv goedkoper is dan betaald BCC de korting. Dat is niet de enige goede service van BCC.nl ook kunt u gewoon langs de winkel komen om al uw problemen op te lossen.

Online een tv bestellen bij BCC.nl heeft veel voordelen. Zij bezorgen de tv wanneer u wilt en de bezorgers brengen uw televisie op de plek waar u hem wilt hebben. Uw oude tv kan ook worden mee genomen zonder probleem. Daarnaast kunt u ook de tv laten bezorgen bij een van de vele winkels bij u in de buurt. Bij BCC.nl geldt altijd de laagste prijsgarantie.

Bij BCC een tv kopen was nog nooit zo makkelijk. U bepaald zelf hoe u betaald en waar u de tv ophaalt of laat bezorgen. Altijd handig als u druk bent.

Voordelen van BCC.nl

– Altijd de beste prijs
– Altijd het beste advies
– Altijd de juiste keuze
– Altijd het meeste gemak
– Altijd de beste service
– Altijd een duurzame keuze

Bij bcc een tv kopen